Mar 20, 2011

run from home ?

 
yea , , , aku lari rumah , 
aku tak tahan dgn dugaan yg aku lalui , 
dgn study ,  , aku tak mampu , 
aku sedih sangat , aku rindu , 
macam-macam yg aku lalui kat luar , seminggu aku lari , , 
akhirnya aku sedar , aku terlalu lemah , dan aku harus kuad ,
 aku mesty kuad , walau apa terjadi , aku kene bersedia , 
untuk menghadapi segala cabaran dan dugaan yg menimpa , ,


aku lary , 
mule2 pegy klang , last yer aku stay kat kota damansara ,
 hm , macam2 jadi ,
 punyalah susah nak makan ,
 cube bayangkan , aku lari umah , bawak rm15 je , tak ke bodoh ?? ^^ hu ,
harini , aku balik uma , mumy aku , sggop amek aku jao2 malam2 , kui 12.am baru pai
iloveyoumumy
auniauni , tamao tamao , 
tamao buad lagi ^^


 bila dah besar , aku nak cerita ni semua dekat anak aku , ,, :)

 ya allah , , aku terlalu merindui dia , 

2 comments:

EyraaLee said...

sbr ek awak :)

just call me ryn said...

yes , i will , hee :) insyaallah , tak larylary dha , :)