Mar 22, 2013

"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"

14 comments:

Diana Azis said...

Hai..singgah sini..diana pun join GA yang sama :).. Good Luck..

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Ryn Inutl said...

Gudluck keyhh Diana , Thanks :)

Ryn Inutl said...

InsyaAllah mak dara , Thankyouu . :)

aiin baharom said...

kunjungan dr segmen y sama
http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

aku eryati said...

tahniah awak tersenarai sbg salah seorg pemenang segmen mak dara

Diari Si Froggie said...

Salam kenal, Aida datang dari segmen yang sama.. follow sini #164 :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

Ryn Inutl said...

@aku eryati , laa , Sye menang ke , Thanks bagitahuu , Lupa nak cekk , huu Tq

deno said...

salam.. deno dtg dari segmen MAKDARA! sori.. terlewat la.. hehe.. btw, deno folo sini no176^_^

www.dayangdeno.blogspot.com

Iqmar Effendy said...

http://iqmar99.blogspot.com/