Mar 20, 2013

New Header .

Holla dear reader :)

Semalam tak dapat tidur langsung , entah kenapa , percaya atau tak ryn tidur pukul 6:30 pagi td , and terjaga 10:30 , ouhhh jgn tnya  , ryn jawab awal-2 k , memang tk terasa mengantuk pum , hoo .

Dalam pada tu , dengan tak tidurnya , ryn pun saja lukis-2 , Eh-eh , terjadi header lak , huu . Tu yang terbertukar header untuk keberapa kali ntah sejak dua menjak ni . hihi
Kalau rajin drop lah komen yahh . :) Thanks all . 

Psssst , Nak selitkan 1 doodle simple, hii 

ChibiRyneDesign

12 comments:

dyanzakhi said...

cantik nyer doodle nie..suke =)

Ryn Inutl said...

Hee thank dear , Suka juga . hihi :)

Hanis Izzati Hasbullah said...

Cantiknya...sopan jerr..
Superb dear!!! gudluck...:)

Ryn Inutl said...

nmpk sopan sgt kn mukanya , mcm kita dua yg sopn ni , ecehh , hihi , Tq dear

esa said...

teringat zaman kecil2 mewarna.

Ryn Inutl said...

Dah besar pum masih boleh mewarna :)

Qhaifa Nur said...

cantiknya blog dia...comel sangat

salam singgah dan follow juga...

Ryn Inutl said...

Terima kasih dear . Singgah And Follow awk juga :)

aieyn said...

comel la doodle2 ni..good job dear

Ryn Inutl said...

Hee . Tq dear . :)

Aisy Nasiha said...

Oooo pandai buat doodle rupanya.. Cantiklah..

Ryn Inutl said...

tak pro lg pumm , bnyk kcacatan lg , hihi , tq :)