May 13, 2013

Hubby , Happy birthday , ILOVEyou :)

Dear My Love , 
Untuk semua yang kita pernah buat , untuk semua yang kita pernah lalui bersama , 
i cant imagine my life without you , Kisah kita hanya kita yang tahu :)

I kenal u dari form 4 , Alhamdulillah sampai sekarang sayang tu masih ada , Masih macam dulu . :) 
Dah setahun kita bawak diri sayang , kita jauh dari semua , Alhamdulillah kita masih dapat hidup , 
Masih tahan untuk bersama . :)


Yusra , sebelum 24jam , Harini dia da genap 20 hari ~

Alhamdulillah juga kita dikurniakan harta yang sangat berharga , 

Semalam saya tahu , awak hampir nak menangis tyme buat suprised , hii . 
walaupun awk touching dengan saya sbb keluar tggl awk semalam and buat saya geramm sgt , 
tp takpa , saya bersabar , HAHA . 

akhir kata : Harap cinta kita sampai syurga . Amin . 

10 comments:

Nana Liena said...

comelnya Yusra
nama pun sedap..

moga akak bahagia sentiasa,, jauh dr gangguan :)

Ryn Inutl said...

Comel cm mama dia kan ? hihi . Amin . Terima kasih dik :)

Mysara Ab Rahman said...

13 may? same ngn bezday kte! hehe

Ryn Inutl said...

Oh yeka , happy belated besday dear :)

nuranis amar said...

comel.. tahniah.. ! name yusra? comelnye name.. lebih kurang macam dalam buku novel lah name die.. novel "bila blogger jadi maid"

Ryn Inutl said...

Thankss ya , Wahh mcm best je novelnya , hik

Ieyra Ghani said...

#264 lapor diri ^^

54 Pemenang GA dicari ^^ JOM RAMAI RAMAI JOIN DAN MEMERIAHKAN GIVEAWAY NIE ^^


http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra_24.html

MisEyz BLurz said...

comelnyaa....

cik amal said...

comellnya baby... amal follow sini

AZCollection said...

Hai..
Salam kenal.. =)

Jangan lupa follow sy balik ye..
Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
Nak tempah KRAF FELT pn blh..
https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

Nak mintak tlg LIKE page blh? Thanks.. =)