Mar 23, 2013

MenangisTerharu~

Hello readers , 
sedihkan tajuk entry kali ni , huu
nak tahu tak kenapa , sebenarnya ryn sedeyh gilagilaGILAAA , sbb ryn dah buat blog ni punya lama , tapi tak digunakan sangat , tak dimanfaatkan dengan betul , and lama jugak lah ryn private kan blog ni dulu . Sekarang baru aktiv balik , tapi lepas aktiv widget follower pulak taboleh guna , <---keyytension . Ryn pulak tak tahu cmna nak ok kan , lama gilaa kod , huu , and 3 hari lepas alhamdulillah tetiba berkat doa dan usaha *cehh -.- , dapat jugak masukkan widget follower semula , Alhamdulillah . 

And  dalam 2 setengah hari , ryn dapat tambah follower 40  , Akhirnya genaplah 100 follower , Haha , <--keyy tahu sikit , korang dah banyak , -.- Agak suka jugaklah , sebab bertahun blog ni wujud tapi follower 60 saja , harini cek 60 , esok cek 60 , blalala still 60 . Huu , 

And Ryn pum dah tergoda bila tengok orang ada fan page , entah cemburu ka apa , ryn pum buat lah fanpage untuk blog ni jugak , baru je tadi sebenarnya . hihi . Ryn buat bukan apa , sebab senang orang nak pm ryn pape , sebab kadang kat shoutbox susah sikit , Takut tak perasan ka apa ka . and kalau kat shoutbox takboleh text yg personal , Terlalu public kan . 

So kalau ada apa-2 pm lah kat fanpage ya , and kalau tak keberatan like sekali . :) Kalau berat sangat tekan like tu takyah , tak paksa pum , humm <-touching -_-

Okelahh , dah masa tidur sebenarnya , hi . Tq semua follower yg telah berjaya menghappykan diriku ini <--ayat sastera . -_- 

Esok InsyaAllah nak pergi sungai congkat dgn family . Jam dah pukul berapa , tak tidur lagi , entah dapat bangun tak esok . huu
Selamat malam pagi semua . :)

2 comments:

gadis, said...

ape fanpage ryn? huhuhuhu

Ryn Inutl said...

thanks like yea dear :)