Mar 8, 2013

OMG , Help me please !

I dont know why my button follow no working like usually . Arghh . tension ,. nak letak Follower pun tak boleh , entah apa masalahnya , Conclusionnya ryn letak Follow by email , aha . tp siyes tension , mana ada orang rajin nak follow bila kena letak email apa bagai . hoo . * Sebab ryn malas nak follow org bila org letak cmtu . Miaha . Hmm , Takpalah , ada rezeki adalah kan ? hee . 

 Ntah kenapa semalam segala apa yang ryn buat tak menjadi , i dont know why , Bookmark , lukisan , keychain , tag ,  semua tak jadi . Ya Allah , entah apa fikiran ni menerawang , sampai ryn tak tahu apa yang ryn fikir 1 hari smpai satu apa tak jadi , berangankan prnce charming kot . muehe . 
watermark and logo baru , hee , 
punya cincai buat , sekali salah ayat , tepaksa buat balik , huu
lastnya jadi macam ni , tadaaa . comel kan ? he , *takdak org nak puji , kena puji diri sendiri , hoho . 
kbye readers

1 comment:

Aleeza Zailan said...

hehe comel-2 . pinky lagi ><