Apr 16, 2013

Commision#header#banner

Assalammualaikum all . :)
Semalam pukul 4am Ryn terjaga dari tidur , omg , perut sakit sangat sampai takboleh tidur , last2nya ryn tetidur juga , and bangun subuh sakit tu masih tak hilang , ryn dah cuak , umi semua cuak , huu , Kul  7 pg tu dah gerak pgy hospital , sampai2 terus kena tahan , Ohmayyygodd , Ryn tak suka betul duduk hospital , doc kata mgkin ada jangkitan kuman , hmm , Macam-2 jadi akhir-2 ni , ntah napa , kesihatan tergangu sangat , nak kata strees kerja , tak , sbb ryn tak kerja , huhu :) 

Macam2 ubat dapat kat hospital , ok , nak muntah makan , sekali dua makanlah , dah lima enam buang , hoho , maaf misi , doc , saya terpaksa buat macam tu , sbb ubatnya teruk sangat rasanyaa . . . :( Makanan pum terukk , tawar hambor , huu <-banyak komplen , Alhamdulillah ada cik sayang yang sudi membelikan roti2 dn keropok , buat kunyah wktu bosan , and my mum pulak sediakan bekalan wedges yang awesome , kerja kat hospital hanya makan dan tidur *kenyataan!


 Alhamdulillah tengahari tadi dapat keluar hospital , Balik rumah , makan2 , then baring kejap sambel menikmati suasana bilik yang amat dirindui . . then terus on lappy , sambung buat tempahan customer yang tertangguh lama , Alhamdulillah dikurniakan costumer yang memahami . :) 


Doodle#Header#Banner  

Costumer nak tema pink putih , memang lembut giler warnanya , comell je blog dia taw , huu



Header#Edited


Yang ni pulak costumer bagi gambar , and terangkan nak diedit macam mana , Ryn pun follow , Alhamdulillah dia berpuas hati . Kalau nak tahu costumer sangat ADORE  dengan HELLO KITTY yang comel gila tuu . huu . memang comel blog dia , baju dia pum ada gambar hello kitty aw , bila Ryn tgok org pakai nmpkk comeeeeeeyy sangat , tp bila ryn pakai , apsal nampak sakai yaa , kadang2 teringin jugak nampak comell , haha . -.-

keyhh , thanks all :)

Komen yang membina amatlah dialualukan . :)

8 comments:

Faeytynn Zayn said...

wah comelnya

Busyra Bt Takiyudin said...

cantik.. :)

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

wah bagusnnya, tak reti nak buat design camni

Ryn Inutl said...

hee , thanks :)

IZNI FARHANA said...

nk tempah jugak. :)

Ryn Inutl said...

@izni farhana . kalau berminat pm kat fan page Chibirynedesign . hee , thankyouu :)

zeera lily said...

sgt puas hati Ryn...tenkiu sgt2 ye..kwn2 blogger.. meh la tempah ngn Ryn..

Ryn Inutl said...

hee , thanksyouu zeera <3