Apr 11, 2013

Oh Godd~

Salam semua , Harini baru ryne perasan , ada satu mata/muka yang ryne guna , and ryne taktahu tu kepuyaan orang , Ada yang bagi ryne gambar untuk dilukis kembali , and ryne just buat je , Untuk makluman , ,  , Ryne cuma buat design untuk orang terdekat , kebanyakan bagi gambar , suh buat ikut mata ni , ikut muka ni , ikut baju ni , and ryne just buat ja , . So soreyyyy , Ryne tak aktiv berblog , komen pum tak pandai sangat check . and baru-2 sangat Ryne mula post kat blog , kalau tak percaya , cuba tengok tarikh posting , , tetiba ada orang marah-2 , Ryne pun jadik terpinga-2 , What happen , So kepada semua , Ryne mintak maaf kalau ada terguna item-2 milik korang , maaf . *tunduk 90 darjah . Ryne serius minta maaf , And kepada blooger semua , tegurlah dengan cara berhemah , bukan tetiba sembur . Kita tak tahu situasi orang . Jangan main cakap ikut sedap mulut . Maaf semua . Nampaknya ryne lepasni kena hati-2 . hmm

Rupa-2nya doodle tu khas tuk majlis kahwin MIJ , Woahhhh , *rasa bersalah gila babikhinzir . :'( Ryne dah pm MIJ jelaskan semua , Ryne tak kenal pun MIJ , and Ryne baru perasan bila ada yg tag MIJ kat album Ryne , Tyme tu barulah Ryne perasan MIJ ada komen kat entry sebelum ni  , Bertapa cuainya  . . . -_-

Sebenarnya sangat terasa bila orang yang lagi tua dari kita , tertiba sembur kita macam kita ni takdak perasaan and bukan manusia . :') Saya muda lagi , tapi saya ada hati , Meh cek meh . hmm . Ryne pulak jenis cepat down , Mula-2 rasa nak off blog suma , Tapi Hubby cakap , kalau tak salah jelaskan , , Cepat2 cancel nangis and PM MIJ , Then buat entry ny , huu ,Alhamdulillah MIJ  memahami . . :')

3 comments:

merahitujambu said...

jarang ada org pandai lukis semula mata sy tu..sbb sy guna shadow..

awk mesti pandai ambil..sbb x semua org pandai ambil mata tu..apa pon lepas ni kalau nak ambil..ambil yang free bies punya tau..thanks.. =)..sy x marah pon..

Ryn Inutl said...

Okeyy , Thankss , sekurangnya bila pemilik yang tegur saya tak terasa sangat , ryn yg tak hati-2 main buat bila org nak , soreyyyy lagi sekali . :)

+Mel Amalina+ said...

utk ingatan bersama..kalau customer mintak kita lukis ikut sebijik2 doodle org lain, cakap tak nak dan selidik dulu doodle siapa yang mereka suruh tiru tu..

sebab kita perlu hormati hasil karya orang lain kan..customer is not and never always right

^____^